Ενεργός Άνθρακας : Το μυστικό για ένα τέλειο δέρμα!

Τι είναι ο ενεργός άνθρακας;

Ο ενεργός άνθρακας είναι ένα φυσικό προσροφητικό μέσο με πολύ μικρό μέγεθος πόρων πράγμα το οποίο εξασφαλίζει μία μεγάλη επιφάνεια επαφής.

 

 

Ενεργός άνθρακας και καλλυντικά

Ένα σημαντικό στοιχείο που πολλοί αγνοούν , είναι ότι στην ουσία ο ενεργός άνθρακας αποτελεί ένα 100% φυσικό και ασφαλές προϊόν! Χάρη στην ικανότητα να προσροφά σχεδόν τα πάντα,  αποτελεί πλέον συστατικό δεκάδων προϊόντων ομορφιάς με εξαιρετικά αποτελέσματα. Γνωρίστε λοιπόν μερικές από τις μοναδικές του χρήσεις!

  • Μειώνει το μέγεθος των πόρων και καταπολεμά τα μαύρα στίγματα.

Κατά την διάρκεια της μέρας , τοξίνες συσσωρεύονται στο δέρμα και μπλοκάρουν τους πόρους οδηγώντας και στην δημιουργία μαύρων στιγμάτων που δύσκολα ξεφορτωνόμαστε. Ο ενεργός άνθρακας δεσμεύει τις τοξίνες αυτές και βοηθά στο να μείνει το δέρμα καθαρό και απαλό. Προϊόντα καθαρισμού προσώπου εμπλουτισμένα με ενεργό άνθρακα αποτελούν την ιδανική λύση για ένα καθαρό και λαμπερό δέρμα!

  • Φροντίζει το λιπαρό δέρμα

Έχετε πρόβλημα με λιπαρό δέρμα; Τότε μάλλον δεν χρησιμοποιείτε το κατάλληλο προϊόν. Ένα καθαριστικό προσώπου ή μάσκα προσώπου με ενεργό άνθρακα θα βοηθήσει στο να καθαρίσει το δέρμα σας από την υπερβολική λιπαρότητα.Μην το παρακάνετε όμως.Μία με δύο φορές την εβδομάδα είναι αρκετό!

  • Κάνει τα δόντια σας πιο Λευκά!

Έχετε κίτρινα δόντια και μία λεύκανση στον οδοντίατρο δεν είναι στα άμεσα σχέδια σας; Τότε η οδοντόκρεμα με ενεργό άνθρακα μπορεί να είναι το προϊόν για εσάς! Χάρη στην εξαιρετική καθαριστική του δύναμη, ο ενεργός άνθρακας βελτιώνει το χρώμα της οδοντοστοιχίας σας! Μπορεί μία μαύρη οδοντόκρεμα να μην μοιάζει η ιδανική λύση και όμως δουλεύει!

Leave a Comment

ABOUT US

Το ηλεκτρονικό κατάστημα beautyhub δημιουργήθηκε το 2017
και παρουσιάζει στο κοινό κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών προϊόντων
από Ελλάδα και Ευρώπη.Γνωρίστε μοναδικά προϊόντα σε αποκλειστικότητα
και επωφεληθείτε από τις εκπληκτικές προσφορές μας!

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram