Η Avril εγκαινιάστηκε τον Απρίλιο του 2012. Η αποστολή μας είναι να κάνουμε τα βιολογικά καλλυντικά προσιτά για κάθε γυναίκα. Η Avril έχει 4 κύριες αξίες: ποιότητα, οικολογία, τιμή και εξυπηρέτηση.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Είμαστε πολύ απαιτητικοί με την ποιότητα: τα χρώματα είναι έντονα, οι υφές είναι άνετες, τα αρώματα είναι φρέσκα και κατάλληλα για ευαίσθητα δέρματα και τα προϊόντα έχουν μεγάλη διάρκεια! Κάθε προϊόν υπόκειται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας: δοκιμές ασφάλειας, μελέτες σταθερότητας και συμβατότητας, έλεγχος πρώτων υλών και τελικών προϊόντων, παρτίδες ταυτοποίησης  … Όλοι αυτοί οι έλεγχοι εξασφαλίζουν τη σταθερότητα του προϊόντος και την καλύτερη ανοχή.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ

Όποτε είναι δυνατόν, μειώνουμε τη συσκευασία: αφαιρούμε οτιδήποτε περιττό και προτιμούμε μεγάλες συσκευασίες για να χρησιμοποιούμε λιγότερο πλαστικό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα λιγότερα απόβλητα και μικρότερο βάρος για να μειώσουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις μας στις μεταφορές.Επιπλέον, η βιολογική μας σειρά έχει πιστοποίηση, Ecocert. Εξασφαλίζει ότι τουλάχιστον το 95% των συνολικών συστατικών είναι φυσικά ή από φυσική προέλευση και τουλάχιστον το 10% των συνολικών συστατικών προέρχονται από βιολογική καλλιέργεια.
Τέλος, σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς, δεν διενεργούμε δοκιμές σε ζώα, είτε πρόκειται για πρώτες ύλες είτε για τελικά προϊόντα.

ΤΙΜΗ

Στόχος μας είναι να κάνουμε τα βιολογικά μας καλλυντικά προσιτά για όλες τις γυναίκες. Για να το καταφέρουμε, μειώνουμε το κόστος όπου αυτό είναι δυνατό: μειώνουμε τη συσκευασία όσο μπορούμε, δεν κάνουμε διαφημίσεις και δεν καταβάλλουμε επιδοτήσεις, δεν παράγουμε δείγματα και, όπως μας αρέσει να κάνουμε τα πράγματα απλούστερα, εμείς παρέχουμε χαμηλές τιμές όλη τη διάρκεια του χρόνου, χωρίς εικονικές προσφορές.

Δείτε όλα τα προϊόντα εδώ!

ABOUT US

Το ηλεκτρονικό κατάστημα beautyhub δημιουργήθηκε το 2017
και παρουσιάζει στο κοινό κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών προϊόντων
από Ελλάδα και Ευρώπη.Γνωρίστε μοναδικά προϊόντα σε αποκλειστικότητα
και επωφεληθείτε από τις εκπληκτικές προσφορές μας!

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram