Ιπποφαές : Το Λάδι που θα απογειώσει το δέρμα σας!

Παρά την ύπαρξη δεκάδων συνθετικών υποκατάστατων που χρησιμοποιούνται σήμερα ως πρώτες ύλες στα καλλυντικά, η φύση είναι γεμάτη με φυτικά έλαια με ιδιότητες και στοιχεία που απλά τα καθιστούν αναντικατάστατα.

Φυσικά, δεν έχουν όλα τα έλαια τις ίδιες ιδιότητες και την ίδια δράση.Όταν όμως συζητάμε για ευεργετικά γα το δέρμα έλαια, τότε συζητάμε για το Ιπποφαές.

Προστατεύει και Ενυδατώνει το Δέρμα

Χάρη στη μοναδική του σύνθεση από λιπαρά οξέα, αμινοξέα , βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, προστατεύει το δέρμα προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση ενώ είναι ένα εξαιρετικά καταπραϋντικό έλαιο για το ερεθισμένο δέρμα ή το δέρμα με συχνές φλεγμονές.

Προστατεύει από τα σημάδια της γήρανσης

Το έλαιο από Ιπποφαές είναι εμπλουτισμένο με συστατικά που προωθούν την αναγέννηση των κυττάρων.Η καθημερινή του χρήση ενδυναμώνει το δέρμα και ενισχύει την ελαστικότητα του προλαμβάνοντας τα σημάδια της γήρανσης.Αν έχετε ήδη ρυτίδες , η καθημερινή χρήση του ελαίου θα τις εξομαλύνει και σε ορισμένες περιπτώσεις, εξαφανίσει.

Δοκιμάστε τα εκπληκτικά οφέλη του ελαίου από Ιπποφαές και νιώστε τη αναζωογονητική του δράση , από τη σειρά BIO2YOU, σε μοναδικές προσφορές!

Leave a Comment

ABOUT US

Το ηλεκτρονικό κατάστημα beautyhub δημιουργήθηκε το 2017
και παρουσιάζει στο κοινό κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών προϊόντων
από Ελλάδα και Ευρώπη.Γνωρίστε μοναδικά προϊόντα σε αποκλειστικότητα
και επωφεληθείτε από τις εκπληκτικές προσφορές μας!

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram