Πολιτική Επιστροφών-Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Το κατάστημα λαμβάνει κάθε μέριμνα έτσι ώστε τα προϊόντα να φθάσουν στον πελάτη σε άριστη κατάσταση.Τα ευπαθή προϊόντα συσκευάζονται σε μεμβράνη ασφαλείας έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημιά κατά την μεταφορά τους.
Ο έμπορος οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους. Στα χρήματα που θα επιστραφούν πρέπει να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλώτή για την αγορά.Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με τρόπο παρόμοιο με αυτό της αρχικής πληρωμής εκτός αν υπάρξει αμοιβαία και έγγραφη συμφωνία με τον πελάτη.Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης αρκεί απλά μία έγγραφη ενημέρωση (εντός των 14 ημερολογιακών ημερών) στο [email protected].
Ενημερώνουμε πως το κόστος για την επιστροφή των προϊόντων όπως επίσης και τα όποια τραπεζικά έξοδα, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη, εξαιρουμένης της περιπτώσεως κατά την οποία το προϊόν ή κάποιο από τα προϊόντα που παρέλαβε ήταν ελαττωματικό και εφόσον αυτό αποδειχτεί. Το κόστος επιστροφής ανέρχεται σε 6 ευρώ και αφαιρείται από το ποσό που είναι να επιστραφεί στον πελάτη.
To κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να μην προχωρήσει σε επιστροφή των χρημάτων αν πρώτα δεν παραλάβει τα προϊόντα και εξακριβώσει το ακέραιο της συσκευασίας τους.Σε περίπτωση που εξακριβωθεί πως κάποιο από τα προϊόντα έχει χρησιμοποιηθεί ή έχει επηρεαστεί το ακέραιο της συσκευασίας το κατάστημα διατηρεί κάθε δικαίωμα να μην προχωρήσει σε επιστροφή της  χρηματικής αξίας των προϊόντων ή σε οποιαδήποτε αλλαγή τους ή αντικατάσταση τους.
Το κατάστημα δεν φέρει καμία ευθύνη για ενδεχόμενη αλλοίωση προϊόντος για  το οποίο δεν έχει παρέλθει η ημερομηνίας λήξης του.Στην σπάνια περίπτωση που κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό, το κατάστημα προχωρά στην αντικατάσταση του  ή  στην αλλαγή του με άλλον προϊόν ίσης αξίας ή στην παροχή πιστωτικού στον πελάτη.Το κατάστημα σε καμία περίπτωση δεν προχωρά στην επιστροφή χρημάτων ( εκτός αν αυτή αφορά την άσκηση από μέρους του πελάτη του δικαιώματος υπαναχώρησης ).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με το δικαίωμα υπαναχώρησης μπορείτε να ανατρέξετε στο Ν.2251-1994

ABOUT US

Το ηλεκτρονικό κατάστημα beautyhub δημιουργήθηκε το 2017
και παρουσιάζει στο κοινό κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών προϊόντων
από Ελλάδα και Ευρώπη.Γνωρίστε μοναδικά προϊόντα σε αποκλειστικότητα
και επωφεληθείτε από τις εκπληκτικές προσφορές μας!

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram