1.Παραγγελίες άνω των 39 ευρώ και μέχρι 2 κιλά αποστέλλονται δωρεάν χωρίς κόστος μεταφορικών.Θα πρέπει να επιλέξετε την επιλογή Courier-δωρεάν μεταφορικά.
2.Παραγγελίες εντός της πόλης του Αγίου Νικολάου Κρήτης, αποστέλλονται δωρεάν.
3.Για τους νομούς Λασιθίου και Ηρακλείου υπάρχει η δυνατότητα αποστολής των προϊόντων μέσω Κτελ. Για το κόστος των μεταφορικών παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο +2841082946.
4.Το Κόστος αποστολής των προϊόντων ανέρχεται σε 2,5 ευρώ για παραγγελίες μέχρι και 2 κιλά. Για κάθε έξτρα κιλό υπάρχει χρέωση 0,90 ευρώ ανά κιλό. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας ξεπερνά τα 2 κιλά , θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για το πλήρες κόστος των μεταφορικών.
5.Το Κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στα 2 ευρώ ενώ για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ το κόστος της αντικαταβολής είναι δωρεάν.Για αποστολές στην Κύπρο η επιλογή της αντικαταβολής δεν είναι δυνατή.
6.Τα προϊόντα αποστέλλονται εντός 2 εργάσιμων ημερών από την εξόφληση τους ή από την ημερομηνία της παραγγελίας στην περίπτωση εξόφλησης με αντικαταβολή. Τα προϊόντα αποστέλλονται με εταιρεία courier (SPEEDEX).Για την αποφυγή οποιασδήποτε καθυστέρησης , παρακαλούμε να στέλνετε το αποδεικτικό της πληρωμής με τον αριθμό παραγγελίας σας στο mail : [email protected]

ABOUT US

Το ηλεκτρονικό κατάστημα beautyhub δημιουργήθηκε το 2017
και παρουσιάζει στο κοινό κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών προϊόντων
από Ελλάδα και Ευρώπη.Γνωρίστε μοναδικά προϊόντα σε αποκλειστικότητα
και επωφεληθείτε από τις εκπληκτικές προσφορές μας!

Visit Us On Facebook