Τρόποι Αποστολής

 

1. Παραγγελίες άνω των 39 ευρώ αποστέλλονται δωρεάν χωρίς κόστος μεταφορικώνv(δεν ισχύει για δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες περιοχές) .Θα πρέπει να επιλέξετε την επιλογή Courier-δωρεάν μεταφορικά.
2. Παραγγελίες εντός της πόλης του Αγίου Νικολάου Κρήτης, αποστέλλονται δωρεάν.
3. Για τους νομούς Λασιθίου και Ηρακλείου υπάρχει η δυνατότητα αποστολής των προϊόντων μέσω Κτελ. Για το κόστος των μεταφορικών παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο +2841082946.
4. Το Κόστος αποστολής των προϊόντων ανέρχεται σε 2,5 ευρώ ανεξαρτήτου του βάρους της παραγγελίας σας.Να σημειωθεί ότι για περιοχές οι οποίες χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες υπάρχουν έξτρα χρεώσεις οι οποίες επιβαρύνουν τον παραλήπτη.Σε αυτή την περίπτωση σας ενημερώνουμε πριν την αποστολή της παραγγελίας σας για το πλήρες κόστος.Μπορείτε να ελέγξετε αν η περιοχή σας θεωρείτε απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη από εδώ.
5.Τα προϊόντα αποστέλλονται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την εξόφληση τους ή από την ημερομηνία της παραγγελίας στην περίπτωση εξόφλησης με αντικαταβολή. Τα προϊόντα αποστέλλονται με εταιρεία courier (SPEEDEX).Για την αποφυγή οποιασδήποτε καθυστέρησης , παρακαλούμε να στέλνετε το αποδεικτικό της πληρωμής με τον αριθμό παραγγελίας σας στο mail : [email protected]
6. Για αποστολές στην Κύπρο το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται σε 15 ευρώ.Για παραγγελίες άνω των 200 ευρώ τα προϊόντα αποστέλλονται χωρίς κόστος μεταφορικών.
7. Το Κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στα 2 ευρώ ενώ για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ το κόστος της αντικαταβολής είναι δωρεάν.Για αποστολές στην Κύπρο η επιλογή της αντικαταβολής δεν είναι δυνατή.

ABOUT US

Το ηλεκτρονικό κατάστημα beautyhub δημιουργήθηκε το 2017
και παρουσιάζει στο κοινό κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών προϊόντων
από Ελλάδα και Ευρώπη.Γνωρίστε μοναδικά προϊόντα σε αποκλειστικότητα
και επωφεληθείτε από τις εκπληκτικές προσφορές μας!

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram